Kalender for maj måned:

Kære forældre.

I denne måned skal vi sige velkommen til syv nye børn, nemlig Alfred, Wilfred, Killian, Alberte, Freya, Gro og Josephine. Vi glæder os til at lære jer og jeres familier at kende.

De "gamle" børn vil helt sikkert spørge, hvornår der er henrykkelsesfest - altså den fest, hvor børnene får medaljer og rykker hen i den næste gruppe. Det vil ske i juni måned (vi melder dato ud senere), når de nye børn er kørt ind i børnehaven.

Men er man allerede nu spændt på, hvad der skal ske i Billehallen / Filurkælderen, så har vi under fanen "om os" lagt to sider ind, som beskriver disse forløb. En ting er i hvert fald sikkert, og det er, at det er en god idé for de kommende Biller at begynde at træne at gå ture OG tage tøj af og på selv. 

Vi har med vilje ikke rigtig noget på "programmet" i denne måned, da vi kører nye børn ind, men mon ikke vi smutter nogle ture til standen og skoven, hvis der lige er et hul hist og her...

Vi har arbejdslørdag d.21 maj fra kl.9-16. Man behøver ikke at deltage hele dagen - selvom man meget gerne må, hvis man har lyst. Et par timer kan også være med til at gøre en forskel. 

Børnehaven sørger for morgenbrød og morgenkaffe og man tager selv frokost og drikkevarer med. Børnehaven giver også kage og kaffe efter frokost. Vi håber, at mange vil komme og hjælpe os med at forskønne vores dejlige børnehave.

TILMELDING PÅ LISTEN, SOM HÆNGER PÅ OPSLAGSTAVLEN.

Bemærk i øvrigt, at børnehaven har lukket fredag d.13 maj (St. Bededag) og igen tordags d.26 maj (Kristi Himmelfart) og dagen efter fredag d.27 maj.

OBS ! Siden som vi kalder "Forældre-adgang" har fået nyt password, da Filurerne er gået ud. I får nyt password i løbet af uge 18.

Børnene kan afleveres frem til kl.9.30 i døren (ring på, når I kommer og vent på, at jeres barn bliver hentet) og kan hentes igen, når det passer ind i jeres program.

HUSK: at vi går i gang med at spise frugt kl.9.30.

Hentes børn før kl.15, bedes I give besked til personalet om morgenen. 

Vi skal også lige huske jer på, at frugt skal være i pose med tydeligt navn på. 

Personalet i Ålsgårde Børnehave

DSC_0292.JPG
DSC_0054.JPG

1. Weekend 

2. Velkommen til vores nye børn! 

3.

​4. Kursus for bestyrelsen på Scandic i Lyngby kl.17.30-21.00.

5. 

6. 

7. Weekend

8. Weekend

9.

10. 

11.

12. 

13. Store Bededag - børnehaven er lukket.

14. Weekend

15. Weekend

 

16.

17. 

18. Tillykke til Ida, 4 år.

19.

20.

21. Weekend 

ARBEJDSLØRDAG I BØRNEHAVEN FRA KL.9-16.

22. Weekend

23.

24. 

25. Tur for de kommende biller til Øresundsakvariet. 

Vi tager toget omkring kl.10 og er retur et sted mellem kl.12.30-13.00.

Madpakken må gerne pakkes som turmadpakke - altså i en pose med tydeligt navn på - fremfor i madkassen. Så er den nemmere at tage med på tur og fylder ikke så meget.

Det er følgende børn, som skal afsted: Malthe, Michael, Hugo, Atlas, Sigurd, Valdemar O, Vanilla, Molly, Ida, Esther, Aura, Tinka, Frida og Nora.

Vi glæder os / Tina og Trine

26.  Kristi Himmelfartsdag - børnehaven er lukket.

Tillykke til Mathias, 5 år.

27. Børnehaven har lukket.

28. Weekend

29. Weekend

30. 

31.