KÆRE FORÆLDRE ! 

I BEDES FØLGE OS PÅ FACEBOOK PT. DA DET ER HER VI OPDATERER VEDR. COVID-19 RESTRIKTIONER.

Kalender for februar måned:

Kære forældre.

I denne måned skal vi byde velkommen til Malthe, som begynder på Blå stue og er krummebarn og til Magne, som skal gå på Grøn stue og som kommer til at tilhøre Billegruppen. . Vi glæder os til at lære jer og jeres familier at kende.

Regeringen har netop forlænget de gældende restriktioner, som kommer til at vare foreløbig til 28 februar og det er også med en anbefaling til daginstitutionerne om at holde børnene i små grupper samt være udendørs så meget som muligt (som vi har kørt siden beg. af januar og som I er orienteret om i vores nyhedsbreve). Det er stadig med fuld åbningstid og mulighed for pasning for de forældre, som har brug for det.

Alt personalet går, som anbefalet, til Covid-19 test hver uge, så vi er også på skift ude af huset til test i enten Helsingør eller Hillerød...

Dette betyder også, at vi - selvfølgelig - ikke kan komme på Falkenberg Plejehjem til fastelavn, som ellers er en fast tradition. Vi har derfor valgt at aflyse fastelavn i år, da vi ikke under de gældende restriktioner, kan afholde en Corona-venlig fastelavn i børnehaven (og ja, vi HAR talt med Covid-19 Hotlinen og de anbefaler det heller ikke...). Hellebæk Kirke afholder dog et "fastelavnsløb", hvor man skal rundt i Ålsgårde / Hellebæk og finde de sorte katte. Det er kl.11 d.14 februar. Se mere på kirkens facebookside.

Så vi er stadig præget af covid-19 restriktioner, som griber ind i vores hverdag og derfor er ALLE faste aktiviteter er aflyst - og det vil de være, så længe der er restriktioner i samfundet.

Men vi prøver efter bedste evne at få en hverdag op at stå, som læner sig mest mulig op ad det som børnene kender i forvejen og stadig er det deres trivsel, som er vores primær fokus. 

På forældremøde i august måned annoncerede vi, at vi ville holde forældrekonsultationer her i januar / februar måned: det rykkes til foråret, hvor smittetrykket forhåbentligt er lavere og flere har fået vaccinen. Har man noget, som man vil vende med os, og som ikke kan klares i døren, kan vi altid aftale en telefon-konsultation, hvis I har behov for dette.

Udtalelse til skolen for de kommende skolebørn, laver Trine og Tine i løbet af februar måned og Filurforældrene får denne med hjem til gennemlæsning inden den sendes afsted til skolerne.

VINTERFERIE I UGE 7: Hvis I holder vinterferie i uge 7, må I meget gerne give personalet besked :)

Corona: 

Børnene kan afleveres frem til kl.9.30 og kan hentes igen, når det passer ind i jeres program.

OBS !! Vi lukker for forældreadgang fra onsdag d.9.12.2020 indtil der lempes på restriktionerne.

Vi skal også lige huske jer på, at frugt skal være i pose med tydeligt navn på. Madkasser må gerne medbringes i børnehaven.

 

Hvis jeres barn hoster / har småfeber, skal barnet blive hjemme til det har været symptomfri i 48 timer - det samme gælder ved diarré og opkast. Ved det mindste sygdomstegn, ringer vi jeres barn hjem.

Hvis der er noget, som I er i tvivl om, så kan I altid lige tage fat i os og høre ad. Vi prøver at følge med retningslinjerne på bedste vis. 

Personalet i Ålsgårde Børnehave

1. Velkommen til Malthe og Magne, som begynder i børnehaven i dag.

2. 

3. Tillykke til Isabelle, 4 år

​4. 

5. 

6. Weekend

7. Weekend

8. Vibeke har ferie i denne uge.

9.   

10.   

11.  

12.

13. Weekend

14. Weekend

15. SKOLERNES VINTERFERIE - giv gerne personalet besked, hvis jeres barn holder fri i denne uge.

Vibeke og Tine har ferie i denne uge.

Tillykke til Noah S.B. 4 år

16. 

17. 

18. 

19. 

20. Weekend

21. Weekend

  

22.

23. Tillykke til Wilhelm, 4 år 

24.

25.

26.

27. Weekend

28. Weekend