Kalender for juni måned:

Kære forældre.

I denne måned skal vi byde velkommen Vanilla, som begynder i børnehaven. Vanilla skal gå på Grøn stue hos Trine, Maria og Annette. Vi glæder os til at lære dig at kende.

MEN vi skal også sige farvel til Maya, som flytter med sin familie til Jylland. Vi ønsker dig al det bedste i din nye børnehave!

Vi er stadig meget ude (formiddag og eftermiddag) og håber på rigtig dejligt sommervejr hele måneden. Og hvis vejrguderne er med os, så skal vi have vores staffelier og vandbanen ud på legepladsen.

Vi skal også holde vores årlige HENRYKKELSESFEST - det er den dag, hvor børnene rykker HEN i deres nye grupper. Oversigt over nye grupper ligger i seneste nyhedsbrev. Det er med medalje-overrækkelse, hvor hvert barn får en medaljer, som fortæller, hvilken gruppe de nu tilhører og så er der fest på legepladsen bagefter for alle børn.

Corona: 

Det er med stor glæde at kunne meddele, at størsteparten af personalet er gået i gang med vaccinationsprogrammet og at vi har åbnet for forældre-adgang om eftermiddagen igen. Det er SÅ dejligt at se jer inde i børnehaven.

MEN: I bedes huske at sige farvel til en voksen inden I forlader børnehaven om eftermiddagen og I må også meget gerne give denne besked til bedsteforældre og andre, som henter jeres børn. 

Børnene kan afleveres frem til kl.9.30 og kan hentes igen, når det passer ind i jeres program.

Vi skal også lige huske jer på, at frugt skal være i pose med tydeligt navn på. Madkasser må gerne medbringes i børnehaven.

 

Hvis jeres barn hoster / har småfeber, skal barnet blive hjemme til det har været symptomfri i 48 timer - det samme gælder ved diarré og opkast. Ved symptomer på Corona skal barnet enten testes negativt ved pcr-test eller være symptomfri i 48 timer.

Hvis der er noget, som I er i tvivl om, så kan I altid lige tage fat i os og høre ad. Vi prøver at følge med retningslinjerne på bedste vis. 

Personalet i Ålsgårde Børnehave

DSC_0651.JPG
DSC_0049.JPG
DSC_0005.JPG

1. Velkommen til Vanilla, som begynder i børnehaven i dag.

2. 

3. 

​4. 

5. Weekend

6. Weekend

Tillykke til Jeppe, 5 år og til Malthe, 3 år.

7. 

8. 

9. 

10. 

11. 

12. Weekend

13. Weekend

14. 

15. Tillykke til Allie, 5 år 

16.  Tillykke til Ingvil, 4 år

17. 

18.

19. Weekend

20. Weekend

21.

22. 

23. HENRYKKELSESFEST FOR ALLE BØRN PÅ LEGEPLADSEN KL.10-12.

Tillykke til Havana, 3 år

24. Tillykke til Sofia, 5 år

25.

  

26Weekend

27. Weekend

28. 

29. 

30.