Kalender for august måned:

I denne måned skal vi sige velkommen til tre nye børn, nemlig Elva, Anders og Oskar. De er alle Krummebørn og vi glæder os til at lære jer at kende.

Enkelte børn og personaler holder stadig ferie inde i august, så vores faste uge-aktiviteter begynder først i september måned. Dog skal Filurbørnene på Langebro til den årlige Krabbefiske-konkurrence med Skorpebørnehaven og børnene fra Ellekildehus. Det gælder om at fange den tungeste krabbe og vi håber meget på, at vi i år vinder Den Gyldne Krabbe. 

Det bliver torsdag d.27 august fra kl.10-12.

Alle børn er iført redningsveste, når de er ude på broen og fange krabber. Børnehaven har redningsveste til børnene.

Vi holder også to forældremøder i forlængelse af hinanden i slutningen af august måned:

Tirsdag d. 25 august holder vi forældremøde med FILURFORÆLDRE fra kl.17-17.45, hvor Trine og Tine fortæller om det forløb, som Filurbørnene skal igennem frem til start i mini-sfo d.1 maj 2021. Vi opfordrer Filurforældene til at læse om skoleparathed, som står her på hjemmeside under fanen "om os / filurfælder / skoleforberedelse".

Bagefter fra kl.17.45 - 18.45 er der forældremøde for ALLE forældre, hvor vi bl.a. orienterer omkring Corona-forløbet, den nye styrkede læreplan, ny pædagog og der er valg til bestyrelsen.

Normalt holder vi i den anledning madkurvsfest, hvor børnene og deres søskende er med og der er fællesspisning bagefter. Det gør vi IKKE i år pga. Corona.

TELEFONLISTE er nu lagt ind på vores lukkede forum.

Corona: 

Ganske kort: der varsles om en ny bølge af Covid19-smitte. Vi følger dette nøje, men har ikke fået nogle nye retningslinjer pt.

Vi kommer med nyhedsbrev, ligeså snart vi hører noget nyt...

Hverdagen kører og er stadig på følgende måde:

Vi tilbyder morgenmad fra kl.6.30 til 7.30 er stadig på legepladsen fra kl.8.00 hver morgen og børnene er glade for at være ude hele dagen ( mest når det er godt vejr ). Vi prøver at gå på små ture med en lille gruppe børn et par gange om ugen, når det kan lade sig gøre. Det kan være en lille tur til stranden, i skoven eller på Bølgens Legeplads. 

RETNINGSLINJER FOR AFLEVERERING OG AFHENTNING AF BØRN ER SENDT UD I NYHEDSBREV TIL FORÆLDRENE FREDAG D.12 JUNI 2020.

 

Vi skal også lige huske jer på, at frugt og madpakke stadig skal være i hver deres pose med tydeligt navn på.

Alle børn skal være smurt med solcreme, når de kommer om morgenen. Vi smører dem igen over middag ( med Derma faktor 30, som børnehaven har ). Men altså kun de dage, hvor solen skinner; der er lidt efterår over vejret lige i øjeblikket...

 

Hvis jeres barn hoster / har småfeber, skal barnet blive hjemme til det har været symptomfri i 48 timer - det samme gælder ved diarré og opkast.

Hvis der er noget, som I er i tvivl om, så kan I altid lige tage fat i os og høre ad. Vi prøver at følge med retningslinjerne på bedste vis. 

Personalet i Ålsgårde Børnehave

1. weekend

2.  weekend

3. Velkommen til Elva, Anders og Oskar, som begynder i børnehaven i dag.

​4. 

5.

6.

7. 

8.  weekend

9.   weekend

10.  

11. 

12. 

13.  Tillykke til Anders, 3 år.

14.  

15.  weekend

16.  weekend

 

Tillykke til Anna Cordelia, 3 år.

17.   

18. 

19. 

20. 

21.

22.  weekend

23. weekend

  

24.

25.  Forældremøde for Filurforældrene kl.17-17.45.

Forældremøde for ALLE forældre fra kl.17.45-18.45 med valg til bestyrelsen.

26. 

27.  Filurerne skal til Krabbefiskekonkurrence på Langebro kl.10-12. 

28. 

29. weekend

30.  weekend

31.