KÆRE FORÆLDRE ! 

I BEDES FØLGE OS PÅ FACEBOOK PT. DA DET ER HER VI OPDATERER VEDR. COVID-19 RESTRIKTIONER.

 

Kalender for januar måned:

Kære forældre.

Vi håber, at I alle har haft en god jul og er kommet godt ind i det nye år.

I denne måned skal vi byde velkommen til Henry, som begynder på Blå stue og er krummebarn. Vi glæder os til at lære dig at kende.

Så går vi i gang igen, men det er jo ingen hemmelighed, at vi - igen - kommer til at blive præget af covid-19 restriktioner, som griber ind i vores hverdag her i det nye år. Der ligger nyhedsbreve under fanen "kun for forældre", som I bedes læse. 

ALLE faste aktiviteter er aflyst så længe der er restriktioner i samfundet.

Men vi prøver efter bedste evne at få en hverdag op at stå, som læner sig mest mulig op ad det som børnene kender i forvejen og stadig er det deres trivsel, som er vores primær fokus. 

På forældremøde i august måned annoncerede vi, at vi ville holde forældrekonsultationer her i januar / februar måned: det rykkes til foråret, hvor smittetrykket forhåbentligt er lavere og flere har fået vaccinen. Mht. Filurkonsultationer, så vender Trine og Tine tilbage med en model for dette. 

Billerne kan ikke komme i hallen om onsdagen (heller ikke Filurerne om mandagen), da alle idrætsfaciliteter af lukkede foreløbig frem til 17 januar ifm. de forlængede restriktioner.

Corona: 

Smitten stiger i Helsingør Kommune i øjeblikket og både skoler og daginstitutioner i kommunen er ramt. 

Hvis uheldet skulle være ude og vi får et barn / personale, som smittes med Covid-19, vil alle forældre blive ringet op og alle børn skal derefter hentes hjem. I vil blive instrueret i retningslinjerne vedr. nære kontakter til den pågældende smittede m.v. hvis vi får Covid-19 i huset. 

Børnene kan afleveres frem til kl.9.30; fra onsdag d.6 januar kan man hente sit barn når som helst på dagen.

OBS !! Vi lukker for forældreadgang fra onsdag d.9.12.2020 pga. stigende smitte i Helsingør Kommune og samfundet generelt.

Vi skal også lige huske jer på, at frugt skal være i pose med tydeligt navn på. Madkasser må gerne medbringes i børnehaven.

 

Hvis jeres barn hoster / har småfeber, skal barnet blive hjemme til det har været symptomfri i 48 timer - det samme gælder ved diarré og opkast. Ved det mindste sygdomstegn, ringer vi jeres barn hjem.

Hvis der er noget, som I er i tvivl om, så kan I altid lige tage fat i os og høre ad. Vi prøver at følge med retningslinjerne på bedste vis. 

Personalet i Ålsgårde Børnehave

1. 

2. 

3. 

​4. 

5. 

Tillykke til Lucas G og William B., som begge fylder 5 år.

6. 

7. 

8. 

9.   Weekend

Tillykke til Dagmar, 4 år.

10.   Weekend

11.  

12.

13. 

14.

Tillykke til Elliot, 5 år 

15. 

16. Weekend

17. Weekend

18. 

19. 

20. 

21. 

22. 

23. Weekend

24. Weekend

Tillykke til Rosa, 4 år 

  

25.

26.

27. 

28. 

29. 

30. Weekend

Tillykke til Inga, 4 år 

31. Weekend