Opdateret d.24.05.2021 med retningslinjer gældende fra d.25.05.2021:

Kære forældre og andre interesserede.

Her på siden samler vi den vigtigste information vedr. Covid-19 og hvordan man skal forholde sig til dette, når man har et barn i Ålsgårde Børnehave.

Grundet den stigende Corona virus smitte, henstiller vi kraftigt til, at I lader jeres børn blive hjemme, hvis I som forældre er nær kontakt til en smittet, indtil negativt prøvesvar (testsvar) foreligger. Dette gør vi ud fra et forsigtighedsprincip om at reducere mulighederne for smittespredning i børnehaven, idet et smittet barn hos os vil lukke hele børnehaven ned (for os alle).

HVORNÅR SKAL MIT BARN TESTES FOR COVID-19 OG HVORNÅR MÅ DET KOMME I BØRNEHAVE IGEN ?

Link til SST´s info-materiale her: 

FORÆLDREINFO COVID-19

Aflevering og afhentning af børn (opdateret 24.05.2021).

Børnene afleveres ved hoveddøren, hvor I spritter jeres hænder af og ringer på klokken. I venter udenfor døren til der er en voksen klar, som så henter jeres barn og siger farvel. Husk at holde afstand til hinanden, når I venter og forbered jer på ventetid, når I afleverer jeres barn. Børnene kan afleveres fra kl.6.30-9.30 medmindre andet er aftalt med børnehavens personale. I tidsrummet 9.30-10.00 spiser vi frugt på stuerne og holder samling.

Når I henter jeres barn, er I velkomne til at komme ind i børnehaven: I skal spritte jeres hænder af og være iført enten mundbind eller visir, når I går ind i børnehaven. Man kan hente sit barn, når som helst på dagen.

Barnet skal have en taske med, som skal indeholde pose med frugt og frokost, skiftetøj og evt. bleer, hvis barnet bruger dette.

  • Legetøj, sutteklude og bamser skal stadig blive hjemme.

  • Ved det MINDSTE sygdomstegn skal jeres barn blive hjemme. Jeres læge vil kunne henvise barnet til Covid19 test, hvis det er nødvendigt.

  • Ved opkast / diarré skal barnet blive hjemme i 48 timer efter sidste omgang opkast / diarré.

  • Ved det mindste tegn på sygdom ringer vi jeres barn hjem og ALLE børn skal være symptomfri i 48 timer, inden de må komme i børnehave igen.

  • FØDSELSDAGE: vi går ikke hjem privat til børnenes fødselsdage og når vi holder fødselsdag for børnene i børnehaven, bedes I medbringe produkter som I ikke selv har forarbejdet. Dvs. ingen hjemmelavede kager m.v. men noget som I har købt (flødeboller, is, kanelsnegle m.v.). Fra tirsdag d.25.05.2021 er man som forældre velkomne til at invitere børn hjem til fødselsdag.

I børnehaven har vi stadig fokus på børnenes håndhygiejne (håndvask) og vaner med at nyse / hoste i ærmet. 

Vi er stadig mest muligt udendørs, men kan godt være indendørs, hvis vi har indendørs aktiviteter eller hvis vejret er rigtig dårligt.

Vi følger nøje Sundhedsmyndighedernes retningslinjer og orienterer jer naturligvis, når der kommer nye tiltag.

Vi takker for jeres forståelse ! Personalet og bestyrelsen i Ålsgårde Børnehave.

 

Skærmbillede 2020-11-26 154611.png